hond rassen  hondenfokker  hondenkennel  oppas hond  hond kopen
WWW.DIERENSPECIAALZAAK.TOPLINK.BE
BACH BLOESEM HONDEN & KATTEN

Bach Bloesems voor uw hond en/of kat!

Bach Bloesems zijn natuurlijk producten om uw hond of kat te helpen bij emotionele en/of lichamelijke problemen!

Bach Bloesem Therapie voor uw hond

Wat zijn Bach Bloesem Remedies?

De Bach Bloesem Remedies bestaan uit 38 enkelvoudige remedies en ťťn Rescue Remedy (samengestelde remedie). De remedies worden bereid uit wilde bloemen en bloesems van planten en bomen. De Bach Bloesems zetten een negatieve houding of levensinstelling om naar een positieve.

De Bach Bloesem Remedies kennen geen bijwerkingen, zijn niet verslavend en belemmeren de werking niet van andere geneesmiddelen.

De 38 remedies worden in 7 groepen verdeeld, die elk passen bij een bepaalde stemming of emotie:

Bach Bloesem Remedies voor honden

Als de emotionele balans van een hond verstoord is Ė depressief, fobieŽn, moeite met alleen zijn, angst, onzekerheid, stress - kan probleemgedrag optreden, wat kan leiden tot lichamelijke problemen.Een bijkomend voordeel is, dat honden zonder vooroordelen de Bach Bloesem remedies tot zich nemen.

Met Bach Bloesem Remedies kan een hond op een vriendelijke, zachte en natuurlijke manier geholpen worden. Een kort overzicht van enkele Bach Bloesem Remedies en hun toepassing:

Een Bach consult voor uw hond

Bij het uitzoeken van passende remedies kijkt de therapeut zowel naar symptomen (bijvoorbeeld de hond vlucht wanneer het onweert), als naar de algemene karaktereigenschappen van de hond en naar mogelijke achterliggende oorzaken van het gedrag. In de meeste gevallen is een mix van een aantal remedies het meest effectief.

Bach bloesems kunnen op 3 manieren gebruikt worden: als momentbehandeling, symptoombehandeling of als constitutionele behandeling.

Bij momentbehandeling gebruik je 1 of meerdere bloesems om een acuut probleem op te lossen. Bijvoorbeeld angst voor onweer, vuurwerk, na een traumatische ervaring zoals een ongeval, vechtpartij tussen honden, ... Je kan een momentbehandeling ook preventief toepassen in het vooruitzicht van nare gebeurtenissen: dierenartsbezoek, hond gaat op pension, reisziekte, ... Vooral de Rescue remedie wordt dikwijls gebruikt bij het oplossen van acute problemen.

Symptoombehandeling is bedoeld om probleemgedrag te verminderen door bloesems te kiezen die inwerken op de zichtbare symptomen van dat gedrag.

Bij het toepassen van constitutionele behandeling tracht je probleemgedrag op te lossen door naar de oorzaak van dat gedrag te zoeken. Hierbij kijk je ook naar de aard en het karakter van de hond. Ook met traumatische ervaringen, problemen tijdens inprentings- en socialiseringsfase en al dan niet plaatsgebonden factoren moet je rekening houden.

Hoe dien je Bach bloesems toe?

Een Bach bloesemcombinatie zit meestal in een 30 ml pipetflesje. Hiervan geef je minimum 4 x daags 4 druppels. Je kan ze rechtstreeks in de mond druppelen, maar omdat druppeltellers vaak van glas gemaakt zijn, kan je beter de druppels op iets lekkers doen (klein stukje brood, lepeltje yoghurt). Hondensnoepjes zijn minder geschikt, omdat ze de druppels niet zo goed absorberen.

  © 2010 - Dierenspeciaalzaak - Webdesign: www.digitown.be

bach bloesem angstige hond

bachbloesem voor hond

kittens bach

puppies bach bloesems

bachbloesems voor honden

bach bloesem remedie voor honden

rescue remedie voor honden

honden agressie en bach bloesems

bange honden en bach bloesems

behandeling angst hond

behandeling agressie hondd

hondenfokkerij

kwekerij hond

hond kopen