huisdierenverzekeringhondenverzekeringdierenverzekeringziektekostenverzekeringverzekering honden vergelijken
WWW.DIERENSPECIAALZAAK.TOPLINK.BE
HUISDIERENVERZEKERING

Dierenverzekering

Een huisdierenverzekering zorgt ervoor dat uw hond of kat de beste medische behandeling krijgt in geval van ziekte of ongeval.

Hondenverzekering en kattenverzekering

Een dierenverzekering geeft u een veilig gevoel. Een hondenverzekering afsluiten is eenvoudig en kan vaak online. Het voordeel van een huisdierenverzekering is dat de onkostennota rechtstreeks wordt betaald door de verzekering.

Huisdierenverzekering vergelijken

Dierenverzekeringen vergelijken om de beste en goedkoopste verzekering te kiezen. De premie van de huisdierenverzekering hangt van diverse factoren. Een jonge hond of kat is goedkoper in de dierenverzekering dan een oudere. Bij honden houdt de verzekering ook rekening met het gewicht.

Proteq, Petplan, Ohra zijn belangrijke spelers op de markt van huisdierenverzekering. Bekijk bij het vergelijken van de dierenverzekering volgende aspecten: berekenen premie, maximum verzekerd bedrag, eigen risico, polisvoorwaarden, dekking, extra ziektekosten, aandoening voortplantingsorgaan, castratie en sterilisatie. Ook crematie is een onderwerp om bij stil te staan. Sommige dierenverzekeringen voorzien ook fysiotherapie en gedragstherapie in hun polis.

Waarom een dierenverzekering

Vaak moet een dierenarts uw huisdier laten inslapen omdat de behandeling te duur is. Het afsluiten van een hondenverzekering of kattenverzekering kan uw familie veel financiele en emotionele zorgen voorkomen. Steeds meer ziekten ebij honden en katten zijn nu wel behandelbaar. Het afsluiten van een huisdierenverzekering gebeurt best bij de aanschaf van uw hond of kat.

Welke huisdierenverzekering

Wat de dekking betreft maken de meeste dierenverzekeringen een onderscheid tussen: hondenverzekering of kattenverzekering voor ziektekosten, dierenverzekering voor ongevallen, reisverzekering voor honden en katten en overlijdensverzekering voor uw huisdier.

Let bij het afsluiten van ziektekostenverzekering voor honden op uitsluitingen zoals erfelijke ziekten, ras gerelateerde aandoeningen, ... Met een doorlopende reisverzekering is je huisdier ook verzekerd tijdens uw vakanties. Met een overlijdensverzekering ben je verzekerd van een fatsoenlijke begrafenis of crematie na overlijden van je hond of kat.

Goedkoopste en beste dierenverzekering

Een huisdierenverzekering is een verzekering voor honden en katten. De basis dierenverzekering vergoedt de ziektekosten van je huisdier. Bij een aanvullende verzekering voor dieren zijn bijvoorbeeld de kosten van ongevallen, sterilisatie of crematie gedekt.

De huisdierenverzekering kan je vergelijken op basis van premie en voorwaarden. De ene verzekering heeft een uitgebreidere dekking of vergoedt meer kosten dan de andere. De beste dierenverzekering is niet altijd de goedkoopste hondenverzekering of kattenverzekering.

  © 2010 - Dierenspeciaalzaak - Webdesign: www.digitown.be

honden verzekering

verzekering katten

kittens

puppies

puppy verzekeren

pups

hondenvoeding

dierenspeciaalzaak

dierenwinkel

hond verzekerd

vakantie hond

premie berekenen

kattenverzekering

hondenverzekering